Rondleiding in Montmartre met ROBERT


visite Montmartre Robert Begroting beschikbaar voor een bezoek voor prive-groepen.
Robert komt uit Den Haag en hij werkte ook als toeristen gids in Miami.
Hij woont nu al 4 jaren in Montmartre en zeer enthousiast over dit bijzondere deel van Parijs.

Niet alleen kan hij u vertellen over de geschiedenis van Montmartre maar ook over het leven, wonen en vastgoed.

Twee uren lang vergezeld hij u door Montmartre met humeur en anecdotes .U zult het een onvergetelijke visite vinden !

Hoe kunt u deelnemen aan een rondleiding van Montmartre :


Waar gaan we elkaar ontmoeten?

De ontmoetings plek is op de "place des Abesses",vlak voor de uitgang van het Metro station "Abbesse",lijn 12, het diepste Metro station in Parijs!(er is een lift)

Hoe reserveert u ?

Zend een email visitemontmartre@gmail.com met de opmerking "deelneming rondleiding Montmartre + Datum".

Vemeld uw naam, datum en geprefereerde tijd, s'ochtends of s'middags. U besluit zelf de datum en tijd van uw visite.

Wat is onder andere het programma van de rondleiding?


De muur van "Ik houd van je",Een ongewoonlijke kerk,Wandelingen door vergeten plekken met b.v. oude straatverlichting,Film locaties,Een prachtig uizicht over Parijs ,Een plekje dat Van Gogh en Picasso graag bezochten, De laatste overgebleven molens,De laatste wijngaard in Parijs,Een doodlopende straat met mooie Anglo-Normandische huizen,Bijzondere plekjes op schilderijen vereeuwigd door beroemde schilders,en een haven van vrede achter de Basiliek Sacre Coeur waar de toeristen niet van weten.

En veel meer andere verassingen : kom met de familie,met z'n tweeen, of groep!

Wat kost het?


20 euro per persoon.

Opmerkingen over de rondleidingen met Robert.(Vertaald uit het Frans)


Goeiemorgen Robert,
Ik wil u namens onze hele groep nog heel hartelijk bedanken voor de leuke rondleiding die wij met u mochten doen in Montmartre.
Het was jammer dat we de tour wegens tijdgebrek moesten afbreken, maar we waren heel blij met alles wat u aan ons heeft laten zien en wat u over Montmartre heeft verteld.
Met vriendelijke groet,

Commentaar van Gina K. van 9 april 2022.

Haha beste Robert. Het genoegen was wederzijds ondanks het koude weer. We hebben genoten van uw rondleiding. Nederlandse boeren hebben een ruime interesse en staan zeer zeker open voor mooie culturele verhalen en anekdotes. Dat heeft u prima verzorgd en uitgelegd. 😉👍 We zullen een review / aanbeveling maken. Nogmaals dank en het ga u goed. 👍🙋‍♀️
Vriendelijke groet
Commentaar van Eddy en Karin Heeling van 2 december.

Beste Robert, Nog eens enorm bedankt voor de goede rondleiding door Montmartre. Ik ben er toch vaak geweest maar dit alles was nieuw voor mij. Commentaar van Willemien de Vlieger-Moll van 19 november

Wij hebben vandaag het bezoek aan Montmartre gedaan met de gids Robert. Wij willen graag even doorgeven uit onze naam en uit die van onze ouders/schoonouders, dat wij zeer tevreden zijn van deze gids. Wij waren met een groep van vier (Jef, Lily, Bart en Natalie) en we waren het er over eens dat hij toch echt één van de beste gidsen moet zijn die we ooit al gehad hebben. Hij was onvermoeibaar en heeft met veel plezier en enthousiasme ons een onvergetelijke wandeling door Montmartre bezorgd. Wij nemen onze hoed af voor iemand die op dergelijke wijze een verhaal kan brengen. Onze dank voor deze prachtige namiddag!
Commentaar van Natalie Van Labeke en Bart Machiels van 12 juli


Veel dank Robert voor dit prachtige bezoek Montmartre. Goede avond verder. commentaar van Sonia.bezoek van 9 junie.

Bedankt voor deze prachtige wandeling in Montmartre. We hebben een prettig moment doorgebracht.Commentaar van Jean Marc,bezoek van 14 Maart.

Nogmaals,zeer bedankt voor deze rondleiding. U heeft ons vele dingen geleerd over deze wijk en met uw Amerikaans accent was het zelfs nog beter... Ik heb echt veel plezier gehad...en dank voor uw zorg terwijl ik moest lopen met behulp van mijn wandelstok. Commentaar van Alice,bezoek van 19 April

Dank u zeer voor de souvenir fotos. Dank u ook voor al deze ondekkingen en veschillende gezichten van deze wijk. Het geheel gedaan met meer vriendelijkheid en spontaniteit dan gebruikelijk is met andere rondleidingen.
Mijn ouders en mijn dochters hebben het bezoek doorverteld aan hun vader... Ik ben van plan terug te komen met mijn man voor een rondleiding zo spoedig mogenlijk. Bravo en nogmaals mijn dank.
commentaar van Nathalie,Bezoek van 15 April)

Bedankt Robert voor deze mooie wandeling door Montmartre onder de zon. Commentaar van Danielle en Didier, bezoek van 19 Junie

Robert is a very warm humble person with excellent knowledge ,articulation. Thank you. We enjoyed and learnt a lot because of you! Commentaar van Josh en familie uit India, bezoek van 1 Mei 2017